Blog Change.

No comments

48960982f5c1782f504118e64b41926c

Voor mijn volgers – en nieuwe bezoekers – die denken ‘Wat is dit hier?!’… Ik onderga een kleine blogchange. Zoals jullie misschien gelezen hadden ben ik zonder enige richting aan deze blog begonnen, maar vandaag heb ik een duidelijker beeld waar ik heen wil!

Vanaf nu kunnen jullie wekelijks één of twee artikelen verwachten over mijn zoektocht naar persoonlijke vrijheid in al z’n aspecten! Waaronder mijn minimalistische levensstijl – met capsule wardrobing – en mijn passie voor boeken en reizen.

Ik hoop jullie allemaal spoedig terug te zien voor een flinke dosis positieve vibes!

Liefs,

K.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s