Parliament.

IMG_8333

Wanneer ik op reis ga, pak ik zo licht mogelijk. Niks is vervelender dan met zware koffers sleuren. Kledingstukken in lichte stofjes die nauwelijks kreuken, schoentjes die amper plaats innemen en stukken die allemaal met elkaar combineerbaar zijn. M’n favoriete jeansshort die combineerbaar is met al m’n bloesjes, m’n favoriete handtas die al m’n outfits siert, … Je niet te druk maken om je outfits, gewoon lekker genieten van de stad alsof je er zelf woont. Uiteindelijk ga je in je home town ook niet met een zware rugzak rondwandelen…

Liefs, K.

Zonnebril: Ray Ban Aviator Gradient // Blouse: H&M // Short: Levi’s 501 // Handtas: Rebecca Minkoff (gelijkaardig) & Rebecca Minkoff (gelijkaardig) // Sandalen: Nuova (enkele jaren terug) Tamaris (gelijkaardig) & Scapa (gelijkaardig)

IMG_8364.JPG

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s