Terug van weggeweest!

No comments

runwwolves1

Hi there! Ik ben eventjes van de kaart verdwenen… alweer. Dat komt namelijk omdat ik onlangs van job ben veranderd en het veel drukker werd dan voorzien met mijn twee cursussen fotografie. Nu eindelijk de routine stilaan terugkeert, is het tijd om opnieuw in actie te schieten met bloggen!

De afgelopen maanden heb ik niet alleen heel wat tijd gespendeerd aan mijn professionele leven, maar ook op persoonlijk gebied heb ik heel wat zaken van mijn to-do list en wishlist kunnen schrappen. Zo kocht ik eindelijk die Fujifilm Instax Mini 90 die al enkele jaren in mijn hoofd spookte, maakte ik eindelijk een afspraak voor laserontharing (jup) en was het tijd om ons hele interieur aan te pakken! Ik vertel jullie er binnenkort met plezier alles over.

Tot snel!

Liefs, K.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s