Late Review: Mary-Lou Manizer

No comments

maryloumanizer-1

Vandaag kom ik met oud nieuws hoor jongens… wie al een tijdje aanwezig is in make-up-blog-land, kent Mary-Lou Manizer van The Balm maar al te goed! Ook ik heb deze prachtige highlighted reeds enkele jaren in mijn bezit, hoewel ik moet bekennen dat Mary-Lou meestal naar mijn reserve make-up stash gebannen is. Misschien omdat ze er ook zo schuldig opstaat?
Nu ik deze schone laatst herontdekt heb en ze terug aanwezig is in mijn dagelijkse stash, werd het toch wel eens tijd om een nieuwe late-review over haar te schrijven! Dus zijn jullie toch nog benieuwd naar dit cultproduct van The Balm, lees dan zeker verder!

maryloumanizer-2

De originele verpakking vliegt bij mij meestal instant in de vuilnisbak na het even goed bestudeerd te hebben. Zoals ik net zei, deze highlighter heb ik reeds een drietal jaar in mijn kast, dus jammer genoeg heb ik het mooie doosje niet meer om te laten zien. Je mag er van uitgaan, steeds even origineel als het op verpakkingen van The Balm aankomt! Verder wordt de highlighter geleverd in een stevig en mooi afgewerkt doosje, met een grote en degelijke spiegel. Het doosje is ook zilverkleurig langs binnen, wat maakt dat de kleur van de highlighter net iets mooier uitkomt. Altijd leuk om naar te kijken.

maryloumanizer-3

Zoals je kan zien heb ik hem op drie jaar tijd amper aangeraakt… of het is te zeggen, dit is écht een enorm zuinig product. Je hoeft er maar met je kwast in te tikken om voldoende product te hebben. Dit was voor mij ook wel de voornaamste reden waarom ik hem niet zo vaak gebruikt heb. Ik vond het namelijk vaak moeilijk om goed te doseren en meestal kreeg ik een over-highlighted-blink-face. Inmiddels heb ik een kwastenset van Zoeva aangeschaft met daarbij een hele fijne highlighterkwast die wel om kan met het pigment van Mary-Lou Manizer.

maryloumanizer-4.jpg

maryloumanizer-5.jpg

Zoals je kan zien heeft deze highlighter heel veel pigment – dit is namelijk een lichte vingerstrook over het poeder. De kleur is neutraal, wat maakt dat hij voor praktisch iedereen een meerwaarde kan bieden. Heb je zelf een warme ondertoon, zoals ik, dan oogt hij gauw warmer van tint – net zoals hij in combinatie met koele kleuren ook daar mooi complementeert. Dus qua kleur zeker een topper!

maryloumanizer-7.jpg

maryloumanizer-8

Don’t mind the red nose – oh now you will mind… neen, zelf de beste make-up kan een rode verkhoudheidneus moeilijk verbergen, maar that’s life! Op deze foto’s zie je dus het effect van deze highlighter. Eerlijkheidshalve moet ik erbij vermelden dat dit het effect is na een zware werkdag! Niet alleen levert hij dus een prachtige glans, hij houdt ook extreem lang (zeker in combinatie met primer & finishing spray). Ik ben opnieuw helemaal verliefd! En sinds ik hem terug gebruik krijg ik er zoveel complimenten over, Mary-Lou heeft haar reputatie terecht verdiend.

maryloumanizer-6

Het enige minpunt van deze highligher is dat hij zodanig gepigmenteerd is, dat hij moeilijk aanbrengt. In combinatie met de 105-Luxe Highlight kwast van Zoeva brengt hij subtiel aan, zeker een aanrader. Zou ik Mary-Lou Manizer ooit opnieuw kopen? Wel, zoals het er nu uit ziet kan ik m’n hele leven verder met dit doosje, maar ik zou hem zeker opnieuw in overweging nemen! Hoewel ik dan misschien eerder zou gaan voor The Manizer Sisters Highlighter Trio. Dit palet bevat namelijk de drie bekende highlighters van The Balm, plus samen zijn ze goedkoper dan apart (Trio Palette: € 27,95 en Mary-Lou Manizer: € 21,99) aangezien ze wellicht toch nooit op gaan.

Ik kocht Mary-Lou Manizer een drietal jaar terug bij een DI-winkel in België waar ze nu nog steeds verkrijgbaar zijn, maar je kan haar ook aanschaffen via Bol.com.

Liefs, K.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s