Vondelpark.

OutfitAmsterdam1-1.jpg

Laatst was ik nog eens in Amsterdam en het was zo’n lekker herfstweer dat ik randomly besloot om nog eens een outfitpost te shooten. Hoewel het niet de meest zorgvuldig uitgekozen outfit was, vond ik het toch eens een representatief beeld van hoe ik me kleed tijdens deze koudere dagen.

Zoals ik net zei was ik voor vier dagen in Amsterdam én omdat ik graag licht reis, was mijn kledingkeuze nogal beperkt op de derde dag. Er stond een wandeling van 10 km op de agenda dus koos ik voor een outfit die comfortabel zat (aangezien er twee cameratassen meegesleurd moest worden) en toch een beetje bling gaf in het zonnetje!

OutfitAmsterdam1-5.jpg

Ik koos voor mijn nieuwe broek van G-Star die ik de dag ervoor had gekocht (links  zijn onderaan te vinden) en een trui die toch wat warmte geeft tijdens de koudere dagen. De trui is van Zara van enkele jaren terug, maar ik zag er toevallig een lookalike liggen in de nieuwe collectie. Hij is gewoon zo lekker warm en zacht, dat terwijl hij volledig bekleed is met glitters. Sinds ik mijn Acne Canada Scarf heb, draag ik hem CONSTANT. Hij is zo lekker zacht en serieus de warmste sjaal die ik ooit gehad heb.

OutfitAmsterdam1-2.jpg

Zoals altijd zie je me uitgetekend in een (nep)lederen jasje van Zara en mijn favoriete Ray-Ban pilotenbril. De jas was achteraf gezien niet de beste combinatie, omdat mijn trui er toch wel een eindje vanonderuit komt langs achter. Eigenlijk had ik er de dag zelf niet zoveel erg in, maar als ik er nu op terugkijk lijkt het toch wat sloppy.

Ik koos verder voor mijn vertrouwde Michael Kors-tas omdat er heel veel in kan en deze tas altijd mooi in vorm blijft dankzij het saffiano-leder. De schoenen zijn het model Superstar van Adidas – nu ja, wie kent deze niet? – en lopen gewoon zo lekker! Ze geven echt veel steun de hele dag en ik krijg er nooit pijnlijke voeten in.

outfitamsterdam1-4

OutfitAmsterdam1-3.jpg

Hebben jullie soms ook moeite met het lekker warm – comfortabel – stylish kleden tijdens de koudere maanden?

Liefs, K.

Zonnebril: Ray-Ban Aviator Gradient // Sjaal: ACNE Studios Canada Scarf // Trui: Zara (lookalike) // Broek: G-STAR Lynn Zip // Jasje: Zara (lookalike) // Schoenen: Adidas Superstar // Handtas: Michael Kors Selma (andere kleur)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s