All black.

outfit6november-4

Hi! Me again… en deze keer met een outfit waar ik me echt op en top in voel! All black, everything.

Deze outfit heb ik al ontelbare keren aangehad voor eender welke gelegenheid, of het nu voor het werk is, een avondje op stap, te gaan shoppen of om bij m’n schoonouders langs te gaan… hij kan voor alles en is zo simpel en klassiek.

Tijdens de zomermaanden draag ik in de plaats van een coltrui een soepelvallende t-shirt of een zwart hemdje, maar nu voor de koudere wintermaanden combineer ik het liefst met mijn zwarte coltrui. Een klassieker.

Kleur is nooit echt aan mij besteed – terwijl ik wel een zwak heb voor fushia en koraal – en dus zie je me het vaakst in neutrale tinten zoals zwart, grijs en wit. Zeker zwart is zo chic en mutlifunctioneel, behalve in combinatie met fushia of koraal…

outfit6november-1

Alles zwart kan soms dof of saai worden – of mensen denken direct dat je een of andere gothic-aanhanger bent (niks mis mee hoor)… maar voor mij is zwart synoniem aan elegantie en intelligentie. Natuurlijk wil ik ook net dat naar voor laten komen in mijn outfits.

Dus om zo’n compleet zwarte outfit te breken of op te leuken, geef ik graag contrast met gouden details. Jup. I love black & gold. Hier breek ik de outfit door de gouden gesp van m’n riem – hetzelfde goud laat ik dan ook terugkomen in mijn horloge, oorbellen en handtas. Simpelweg om het contrast te versterken.

Daarnaast let ik ook op de materialen van mijn zwarte items. Een katoenen coltrui in combinatie met een soepelvallende chino en blazer oogt direct een pak chiquer. Ook in mijn schoenen – love these babies – zie je contrast in materialen terug. Het gladde leer in combinatie met suède en zwarte steentjes.

Outfit6November-3.jpg

Dit is echt mijn go-to outfit wanneer ik even niet weet wat aan te trekken of geen tijd heb om erover na te denken. Gewoon simpel zwart op zwart werkt bijna altijd!

Nog even een neutrale make-up erbij en je kan de wereld aan.

Outfit6November-2.jpg

Normaal stap ik zo buiten, maar omdat het nu toch écht wel kouder is buiten, draag ik het liefst mijn warmere mantel van Zara. Wit, klassiek en zo’n opvallend stuk! Hij brengt direct heel wat contrast in mijn outfit en is goed zichtbaar in het donker – jaaa-haaa geen fluovestje nodig hoor hier!!

Outfit6November-5.jpg

Wat is jullie favoriete go-to outfit wanneer je je snel lekker in je vel wil voelen en waar het nooit mee mis kan?

Trui: Lola&Liza (gelijkaardig) // Broek: Mexx (gelijkaardig) // Riem: H&M (gelijkaardig) // Schoenen: Les Autres (ook mooi) // Horloge: Casio // Blazer: Esprit (ook leuk) // Handtas: DKNY (nieuwe versie) // Jas: Zara (gelijkaardig

Liefs,
K.

One thought on “All black.

  1. Pingback: All White.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s