MAC Viva Glam 2

macvivaglam2-1Klassiekers in het M.A.C. assortiment zijn de Viva Glam lipsticks en dus ook deze Viva Glam 2. Blijkbaar is hij op de markt gekomen in 1997, geen wonder dat dit het perfecte nude is waar ik naar zocht!!! De 90’s waren o zo fout, maar als er één iets goed was a, dan is het toch wel de nude-lips trend.

Bon, informatie waar ik pas achter op het moment dat ik deze blogpost schrijf – *research* – en dus niet de reden waarom ik hem wou kopen. Ik ging eigenlijk de M.A.C. store binnen om een nude lipstick met roze ondertoon te vinden die toch bij mijn huidskleur past… kwam ik uiteindelijk bij deze uit.

macvivaglam2-2

En man man man, wat ben ik verliefd! Sowieso zijn lipsticks van M.A.C. echt favoriet voor me omwille van de kwaliteit, maar deze is gewoon super! Met zijn Satin finish is hij semi-mat en vooral super comfortabel om te dragen. Net boter die smelt op je lippen én erg langhoudend is.

Omdat hij zo neutraal is, past hij ook gewoon bij zoveel looks! Koele of warme tinten oogschaduw, hij past er telkens zo goed bij.

Deze lippenstift kan je vinden bij iedere M.A.C. store (en hun webshop), maar ook bij verschillende M.A.C. counters in Nederlands, bv. in De Bijenkorf. Oh en wat er natuurlijk ook nog leuk aan is, bij het kopen van een M.A.C. Viva Glam, doneer je tegelijk aan het M.A.C. Aids fonds… twee vliegen, één klap.

Liefs,
K.

2 thoughts on “MAC Viva Glam 2

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s