So white, so soft.

outfitnovember3-4

Contrast. Toch wel een van de belangrijkste woorden in mijn leefwereld. Contrast in je foto’s, contrast in je persoonlijkheid en contrast in mijn outfits. Waar de vorige outfitpost nog All black. was, is het deze maal wit ten top! Of misschien met toch wat nuances…

Ik weet niet wat het is, vroeger stond ik te popelen tot het November was om me terug helemaal te wentelen in zwarte outfits, maar sinds ik dit jaar een witte jeans kocht laat ik deze amper nog in de kast liggen. Je kan er gewoon zoveel outfits mee maken en in dit grijze novemberweer geeft hij – inderdaad – heel wat contrast! Just lovin’ this one.

OutfitNovember3-2.jpg

Ik combineerde mijn witte jeans deze keer met een fluffy trui. Deze trui kreeg ik enkele maanden terug van een vriendin en eerst dacht ik: hmmmm… deze ga ik écht nooit aantrekken. En hij heeft ook echt maanden in mijn kast gelegen voor ‘de lente’. Maar laatst was het moment waarop ik dacht: ofwel draag ik hem deze week eens ofwel doe ik hem weg. En hoewel ik me er eerst heel vreemd in voelde – totaal niet mezelf – begon ik mijn outfit op het eind van de dag echt leuk te vinden… toen ik een tweede keer spontaan naar deze trui greep, besloot ik hem toch even op te nemen in mijn Capsule Wardrobe.

OutfitNovember3-1.jpg

Om het wat meer work-proof te maken combineerde ik alles met een blazer van H&M in gebroken wit en klassieke sneakers. Nog een riempje in een neutrale tint om het wit een beetje te breken et voilà.

outfitnovember3-3

Verder combineerde ik de outfit met een van mijn favoriete handtassen van Rebecca Minkoff en deed ik een warme, wollen winterjas aan! De schoenen zijn van Keds – Taylor Swift collectie – en eigenlijk weet ik niet zo goed wat ik van deze schoenen vind. Ik heb ze gekregen en ze zijn een maatje te groot, maar dat stoort niet. Ik vind ze super leuk en vrouwelijk met het glitterrandje, maar toch draag ik ze amper. Ze zijn precies iets te ‘braaf’ naar mijn doen… Wat vinden jullie?

outfitnovember3-6

outfitnovember3-5

Broek: H&M (gelijkaardig) // Trui: Lola&Liza (andere kleur & doet het ook goed) // Blazer: H&M (gelijkaardig) // Riem: Petrol Industries (gelijkaardig & gelijkaardig) // Schoenen: Keds x Taylor Swift (Keds Woolblend & Keds Glitter & Keds woolblend) // Jas: Esprit (gelijkaardig) // Tas: Rebecca Minkoff 5-zip mini (Nieuwe versie & Mini MAC) // Horloge: Michael Kors (gelijkaardig)

Liefs,
K.

One thought on “So white, so soft.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s