Over the knee.

november2-4

Zitten aan mijn nieuwe eettafel, op die nieuwe stoelen waar ik zo lang op gewacht heb. Heerlijk luisteren naar wat muziek terwijl ik dit artikel schrijf.  Ik hou echt van deze donkere wintermaanden. Thuis zitten terwijl de wereld buiten stil valt. Het gezellig maken met kaarsjes en de open haard. Neen, ik verlang heus nog niet direct naar de zomer.

Thuis zitten is gezellig. Maar af en toe ga ik toch ook graag eens op stap. Lekker gaan eten – bij voorkeur sushi – of een avondje naar de leukste bioscoop van al, Cinéma Capitole in Aalter. Meeleven met de nieuwe van J.K. Rowling. Voor zulke date-nights kleed ik me dan ook graag op, zoals deze outfit. Een strak, maar simpel jurkje met knielaarzen. In lichte kleuren, want de dagen zijn al donker genoeg. Met een heerlijk, zachte roze jas om me lekker warm te houden…

november2-3november2-2november2-5november2-6november2-1

Jas: JBC // Hoedje: erfstuk (ook leuk) // Sjaal: Marktje in Berlijn (gelijkaardig) // Handtas: Michael Kors (andere kleur) // Jurkje: Supertrash Studio (gelijkaardig & gelijkaardig) // Laarzen: Tamaris

Liefs,
K.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s