Beautyblender

No comments

beautyblender-4

Deze ei-vormige spons is de afgelopen jaren al meerdere malen in mijn winkelmandje beland, maar nooit kwam het zo ver om hem toch aan te schaffen… tot dit jaar. Enkele maanden terug bestelde ik mijn beautyblender via bol.com (daarover trouwens zo meteen meer) en sinds ik hem heb ben ik volledig om!

Hoe kan het dat ik zo lang zonder deze fantastische spons mijn make-up heb kunnen aanbrengen?! Hij is gewoon zo goed in gebruik en geeft zo’n natuurlijke finish bij het aanbrengen van mijn foundation en concealer.

Een beautyblender is dus een ei-vormige spons, met dichte textuur, die gebruikt wordt om vloeibare foundations en concealer aan te brengen op je gezicht. Voor je hem gebruikt moet je de spons nat maken, zo slorpt hij minder product op en geeft hij een natuurlijker resultaat bij het aanbrengen van je make-up.

Wanneer je hem voor het eerst in je handen hebt denk je, wat voor klein ding, maar eenmaal nat wordt hij toch wel twee- tot driemaal zo groot – zoals je op de foto’s hierboven kan zien. Vervolgens breng ik mijn foundation en concaeler aan met mijn vingers over mijn hele gezicht, om dan uit te blenden met deze beautyblender.

Er is zoveel over geschreven over dit cultproduct en hij heeft die status niet voor niks bereikt. Hij brengt mijn make-up zo snel en natuurlijk aan! Mijn enige vrees was dat hij snel zou stuk gaan of moeilijk schoon te houden is, maar dat is zeker niet het geval. Eenmaal per week was ik mijn beautyblender (met de bijgeleverde zeep) en dan is hij echt terug helemaal schoon. Ik laat hem na gebruik steeds drogen op een handdoek  en niet in een doosje, zo kan hij helemaal droog worden.

Ik kocht deze beautyblender (samen met een stuk zeep) via bol.com bij een andere verdeler, namelijk Beauty Licious Shop. Ik betaalde € 26,99 voor deze beautyblender pro + zeep, maar bleek dat hij uiteindelijk bij de shop zelf (of iedere andere shop) toch € 5 goedkoper was… dus zou ik het afraden om hem daar aan te schaffen. Bij Ici Paris XL is hij een pak goedkoper, zeker de combinatie met het zeepje. Het zeepje is niet per sé een meerwaarde, je kan hem gerust schoonmaken met eender welk stuk zeep of onder de douche met douchegel of babyshampoo.

Toch echt wel een van mijn favorieten van 2016!

Liefs,
K.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s