The dog & Proenza Schouler

outfitproenza-9

E-i-n-d-e-l-i-j-k!

Eindelijk kocht ik mijn eerste designer handtas! Een doelstelling die ik had sinds mijn veertiende, hoe gek dat ook kan klinken. Al sinds mijn puberteit speur ik het internet af naar outfitsposts met designer handtassen zoals Chanel, Vuitton, … en toen ik op mijn zestiende mijn tante haar Vuitton een tijdje mocht lenen, was ik gewoon in de zevende hemel.

Maar vandaag was het eindelijk zo ver, mijn eerste designer handtas werd netjes afgeleverd door DHL. Eenmaal thuis was het gewoon zo’n extase om de klassieke Net-A-Porter doos te openen… de ervaring alleen al is het waard!

Enkele weken terug postte ik mijn verlanglijstje met designer handtassen en daar zag je dat de Céline Belt Bag op mijn nummer één stond en op twee de Proenza Schouler PS11 mini. Het is dus geen van beide geworden, maar wél de Proenza Schouler PS11 Classic, een formaat groter. Ik wou dat mijn eerste tas toch eentje is die ik bij al mijn outfits kan dragen, veelzijdig en tijdloos. En dus koos ik voor deze grotere versie, simpelweg omdat er meer in kan.

OutfitProenza-1.jpg

Man man man, wat ben ik blij hiermee! Echt zo blij! De tas is zo’n goede kwaliteit, zo fijn afgewerkt en ruikt zo lekker – oh the leather! Ik kon dus niet wachten om een nieuwe outfitpost te plaatsten met mijn nieuwe favoriet… Serieus, iedereen die me kent weet dat ik een gat in de lucht sprong en hier uren over gepraat – euhm gezaagd – heb.

Zoals ik zei is deze tas werkelijk met iedere outfit te combineren, maar ik koos vandaag voor een tijdloze combinatie, namelijk een zwarte ripped jeans en gestreept truitje. Om buiten te gaan een simpel lederen jasje erover en mijn heerlijke Acne Canada Scarf om me warm te houden.

outfitproenza-2outfitproenza-3outfitproenza-5outfitproenza-6outfitproenza-7outfitproenza-11

Jeans: H&M // Truitje: C&A (gelijkaardig & gelijkaardig) // Riem: H&M (gelijkaardig) // Schoenen: Converse // Lederen jasje: Zara // Sjaal: Acne Studios // Handtas: Proenza Schouler

Liefs,
K.

3 thoughts on “The dog & Proenza Schouler

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s