Velvet Christmas.

velvetoutfit-7

Afgelopen weekend gingen mijn moeder en ik kerstshoppen in Brugge. En man wat zijn we los gegaan! Het was al even geleden dat ik een volledige dag had genomen om te gaan winkelen, dus was het te voorspellen dat ik met gigantische zakken terug thuis zou komen.

Natuurlijk had ik op voorhand een lijstje gemaakt met wat ik zeker moest hebben en wat zeker niet – anders kom ik nogmaals thuis met vier zwarte broeken, telkens een beetje anders. Op mijn lijstje stond ‘iets fluweel’. Ik helemaal weg ben van deze ‘back-to-the-nineties-trend’. Ik bedoel, fluweel is én zacht én comfortabel én warm én glanzend… wat is er nog meer nodig?

Omdat ik niet teveel geld wil uitgeven aan trend-items, ging ik op zoek bij de grote ketens: H&M, Zara, … maar zonder al te veel succes. Tot mijn moeder zei: laten we eens kijken bij Pimkie. En eenmaal binnen besefte ik dat ik wel vaker mijn trendstukken vind in deze keten. Sjaals met leuke prints, kleurrijke jurkjes voor de zomer. Oké, zeker niet de hoogste kwaliteit, maar wel heel leuke items voor een seizoen zonder dat je compleet blut bent.

Hoewel hun stijl te jong is voor mij, haal ik hier telkens wel leuke items uit de collecties. Zo ook deze HEERLIJKE velvet sweater! Instantly in love. Hij zit super gemakkelijk, geeft veel warmte én was maar een klein prijsje. Ik moest dus niet te lang nadenken over deze aankoop. Wie weet doe ik hem zelf vanavond aan…

Fijne kerst iedereen!

Liefs,

K.

velvetoutfit-1

velvetoutfit-2velvetoutfit-3

velvetoutfit-4velvetoutfit-5

Blazer: Esprit (gelijkaardig) // Truitje: Pimkie // Jeans: Levi’s // Laarzen: Tamaris (gelijkaardig) // Handtas: Proenza Schouler // Horloge: Casio // Armbanden: H&M (gelijkaardig)

One thought on “Velvet Christmas.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s