Happy Birthday Stephen!

DecemberOutfitZee-1.jpg

Stephen viert vandaag zijn derde verjaardag! Om dat te vieren – en omdat we zo’n heerlijk zonnige winterdag niet zomaar voorbij laten gaan – gingen we met hem wandelen aan zee!

Waterdichte laarzen aan en bench in de auto!

Het is gek dat mijn kleine viervoeter zijn derde verjaardag viert. Het lijkt nog maar gisteren of ik ging mijn kleine pup halen – hij paste toen nog op mijn hand! Ondertussen zijn we bijna drie jaar verder en hebben we zoveel mooie momenten gedeeld als hond en baasje. Met als vaste uitvalsbasis de kust.

Stephen wordt echt helemaal gek wanneer hij in het zand komt. Dan crosst hij als een gek door het zand om binnen de kortste keren omgetoverd te zijn tot een of ander zandmonster. Wanneer hij dan de golven in het vizier krijgt is de das helemaal om. Dan gaat hij tekeer tegen de beweging van de zee en vormen zand en water een gigantische modderpoel in zijn lange vacht.

Maar niks is teveel om hem zo gelukkig te zien. Spelend en vrij. Tot hij helemaal moe is van het lopen en uitgeteld in zijn bench ligt op de terugweg.

Zo’n trouwe viervoeter is echt fantastisch en het leven zou maar half zoveel waard zijn zonder hem. Een vaste waarde in ons gezin, met de meest oprechte liefde!

Dankjewel Stephen om al drie jaar de meest fantastische viervoeter te zijn die ik me kan wensen.

Liefs,
K.

decemberoutfitzee-2decemberoutfitzee-3decemberoutfitzee-4decemberoutfitzee-5december-5

Jas: Esprit (gelijkaardig & ook mooi) // Broek: H&M (gelijkaardig & gelijkaardig) // Trui: Esprit (gelijkaardig & wanted) // Laarzen: Hunter // Riem: Petrol Industries (wishlist) // Sjaal: Acne Studios // Muts: Pieces (gelijkaardig) // Zonnebril: Ray-Ban

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s