Growing up in jeans.

JeansOutfit-1.jpg

jeansoutfit-2

First post of the new year! Before I start this post, I would like to wish you all the best for 2017! It would say “may all your dreams come true”, but most of the time that’s just not possible. So I wish you all a year where you have the courage to make your dreams come true and get closer to your goals one step at the time.

A lovely thanks to all of you! 2016 was my first year I took blogging seriously – and it was only in the last couple of months. But seeing my blog grow is just the biggest motivation to keep up this game in 2017! And now it’s time to take a little look in the past…

I always loved a good denim. Ever since I was a teenager I just loved a simple, blue jeans. Mostly because they are 1. very comfortable and 2. because they suited me so good most of the time *instant confidence boost*. Throughout the years I wore so many blue jeans from as many different labels and in completely different styles. But it seems that the last two years, I didn’t wear them as often as I used to.

People used to be able to draw me in my jeans. Skinny with a ballerina shoe and a girly blouse, or bootcut with some sneakers and a turtleneck. Nowadays it seems like I’m only wearing black, grey or white jeans anymore. So I started to wonder, what happened to my love for blue jeans?

After some serious soulsearching on my Pinterest-board I came to the conclusion that I find myself too old for blue jeans. I have this picture in my mind where only young girls wear them because they are so wreckless, and I guess that picture doesn’t suit my lifestyle anymore. And when I think of it, I just find this way of thinking so stupid.

I’m not too old to wear blue jeans! I’m not even thirty! So I’m declaring 2017 as the year of my jeans-revival. I’m still completely hooked on my black-jeans-style, but I used to feel so great in my blue jeans, why would that have to change?

Do you guys sometimes have this feeling about something you used to love and now just don’t use anymore?

Love,
K.


De eerste post van het nieuwe jaar! Alvorens ik begin, wil ik jullie allemaal het beste wensen voor 2017. Ik zou zeggen “mogen al jullie dromen uitkomen”, maar dat is meestal gewoon niet zo realistisch. Dus wens ik jullie van harte een jaar waar iedereen de moed vindt om zijn  dromen te laten uitkomen en stap voor stap je doelen te vervullen.

Super bedankt ook aan jullie allemaal! 2016 was het eerste jaar waarin ik bloggen enigzins serieus begon te nemen – en dat was ook maar in de laatste maanden van het jaar. Maar zien hoe mijn blog groeit, beetje bij beetje, is de beste motivatie om dit in 2017 ook te gaan doen! Dus we beginnen met een kleine terugblik op het verleden…

Ik heb altijd zo van een jeans gehouden. Sinds ik een jonge puber was hield ik van een simpele, blauwe jeans. Meestal omdat 1. jeans écht comfortabel zit en 2. omdat een jeans mij altijd zo goed ging *instant zelfvertrouwen boost*. Doorheen de jaren heb ik zoveel verschillende jeansbroeken, van evenveel verschillende merken en in compleet verschillende stijlen versleten. Toch viel me op dat ik de afgelopen twee jaar zelden nog een blauwe jeans aantrek.

Echt waar, vroeger kon je me zo uittekenen in een blauwe jeans. Skinny met een ballerina en een leuk bloesje, of bootcut met sneakers en een turtleneck. Nu ziet het er naar uit dat ik enkel nog zwarte, grijze of witte jeans draag. Dus vroeg ik me af, waar is mijn liefde voor blauwe jeans heen?

Na een serieuze zoektocht doorheen mijn Pinterest borden, kwam ik tot de conclusie dat ik mezelf ergens te oud vind voor blauwe jeans. Ik heb zo’n beeld in mijn hoofd waar voornamelijk jonge meisjes jeans dragen, omdat ze zo roekeloos zijn. Dat beeld past echt niet bij mijn huidige levensstijl. Maar wanneer ik er bij stilsta, dan denk ik van ‘hoe stom is dit?’.

Ik ben nog niet te oud voor een blauwe jeans! Ik ben zelf nog geen dertig! Dus verklaar ik 2017 tot het jaar waarin ik mijn liefde voor blauwe jeans opnieuw ontdek. Ik ben nog steeds helemaal verslonden aan mijn zwarte-jeans-look, maar ik voelde me vroeger zo goed in gewone jeans, waarom zou dat niet kunnen bijven?

Hebben jullie dit gevoel soms ook met een kledingstuk?

Liefs,
K.

jeans-4jeans-3jeans-2jeans-1

Truitje: COS // Broek: Levi’s // Pumps: Tamaris 

4 thoughts on “Growing up in jeans.

    1. Voor jou ook een fantastisch nieuw jaar Charlotte!!! Vol positieve vibes en mooie momenten!
      De foto’s zijn inderdaad van de Instax, echt zo’n leuk hebbeding..

      Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s