Acne Canada Scarf.

acnecanadascarf-1

Everyone who’s active on Pinterest, must have seen this scarf by now. I’m talking about the overhyped Acne Studios Canada Scarf.

I’ve been obsessing over this scarf since 2014, but the price was just ridiculously high. Spending € 150 on a scarf was never my ‘thing’, but yet it kept haunting my mind. So after months of obsessing and deliberating, I decided to purchase this wool scarf – and in the end my hubby gave it to me as a present!

So my scarf was deliverd in june ’16, which is more than six months ago, and I haven’t stopped wearing it! Eventhough it was deliverd in summer, and everyone declared me for crazy, I wore this scarf soooooooo much. Every cold summer night (and we have a lot of those in Belgium) this scarf kept me warm. Or even as a plaid when chilling at home…

I’ve worn this scarf over a hundred times by know – yes, I know for sure –  and I’m still soooooo happy with it. I even ordered me a second one in a brown colour as you may have seen in one of my latest posts. So now I have one in the big size (light grey melange) and one in the smaller size (caramel brown).

So do I think this scarf is worth the price? ABSOLUTELY!!!! It’s hard money when you have to spend it, but I’ve already gotten so much wear out of it in six months. Because the scarf is made of virgin lambswool (wool of the first shaving), it is super soft and from nature it’s dirt resistant. So any make-up stains easily go away when you rub the scarf, which makes it completely worth the investment.


Iedereen die actief is op Pinterest heeft deze sjaal ondertussen al eens gezien. Ik heb het over de Acne Studios Canada Scarf.

Toen ik deze sjaal in 2014, ofzoiets, voor het eerst zag, was ik direct verkocht! De prijs was naar mijn normen toen wel belachelijk hoog, namelijk € 150. Hoewel zulke dure sjaals niet mijn ding waren, bleef deze sjaal wel in mijn hoofd hangen. Na maanden van obsessief overwegen, besloot ik hem aan te schaffen – uiteindelijk kreeg ik hem van mijn allerliefste ventje cadeau!

Mijn sjaal werd geleverd in juni 2016, meer dan zes maand terug, en ondertussen heb ik hem praktisch iedere dag gedragen! Ook al werd hij geleverd in het midden van de zomer en verklaarde iedereen me voor gek om met een wollen sjaal rond te lopen, droeg ik hem zo vaak. Iedere koude zomeravond (en zo hebben we er hier veel) hield deze sjaal me heerlijk warm. Of soms sloeg ik hem zelf als dekentje rond me thuis…

Ondertussen heb ik deze sjaal al meer dan honderd keer gedragen – yup, dat weet ik zeker – en ik ben er nog steeds zooooooo blij mee! Zoals jullie misschien al gezien hebben in een van m’n eerdere posts, heb ik ondertussen een tweede sjaal besteld. Dus nu heb ik eentje in de grote versie (light grey melange) en een kleinere versie (caramel brown).

Vind ik deze sjaal z’n geld waard? ABSOLUUT!! Het is misschien een groot bedrag om aan een sjaal uit te geven, maar dat ben ik ondertussen al helemaal vergeten na hem zo vaak gedragen te hebben. De sjaal is gemaakt van lamswol van de eerste schering (virgin lambs wool) en is dus superzacht en van nature vuilafstotend. Make-up vlekken gaan gemakkelijk weg door hem schoon te wrijven, wat maakt dat hij de investering zeker meer dan waard is!

acnecanadascarf-2acnecanadascarf-4acnecanadascarf-5acnecanadascarf-3

Sjaal: Acne Studios// Handschoenen: Goosecraft // Handtas: Proenza Schouler

3 thoughts on “Acne Canada Scarf.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s