Positive Vibes Only.

jan_shearling-5

Hi guys! Hope you all had a great first week of the new year! Mine was filled with very pleasant suprises and unexpected motivations. We had these really amazing evenings with new, interesting people who gave me so much positive vibes! Succesful business people who are just so down to earth and full of love. It made me realize something…

These last months I’ve been caught up in other people’s negativity and it weighed me down so badly. I was become this grumpy, non-smiling person who complained A LOT. The more I focussed on stopping with this complaining habit, the more situations occurred that made it hard not to complain. It felt as if I wasn’t capable of loving anymore. But seeing these positive people reminded me that I’m just as positive and ambitious as they are, I just lost focus on it.

I’ve known a lot of negative people in my life and I have to say, I used to be one as well. A couple of years ago I decided I didn’t want to be like that. That’s when I took a full year to focus completely on myself and build a new me. That new me stood for a really long time, made a lot of friends and found more and more her purpose in life, but it seems that I’m really easily influenced, especially by negative people.

Most of the time I cut these people out of my lives. I want to be a happy person and I want to give love and joy to the world, together with other positive people. But there are times you can’t get out of a relationship with a negative person, like a familymember or a colleague. And that’s when it becomes very tricky…

I tried to spread the positive vibe in these negative people’s lives, but it just didn’t seem to work. So I decided to focus again on myself, building a strong confidence and enough energy to go against this negativity. So I quit the complaining habit and am just focussing on being my positive, loving, happy self again!

And it seems to pay off! I met these really amazing people, had evening with unexpected conversations that gave a lot of energy and I’m finding myself feeling relaxed again.

Feeling me.

So I wish for all of you the power of positive vibes! Don’t lose focus on it, because love can save the world! – OMG that sounds so cheesy –

Love,
K.


Hey daar! Ik hoop dat jullie allemaal een fantastische eerste week gehad hebben van het nieuwe jaar! Mijn eerste week was gevuld met leuke verassingen en onverwachte motiverende momenten. We hadden zulke leuke avonden met nieuwe, super interessante mensen die zoveel positieve vibes gaven! Succesvolle ondernemers die met hun voeten op de grond staan en zoveel liefde uitstralen. Het deed me het een en ander beseffen…

De afgelopen maanden was ik zo opgeslorpt in anderen hun negativiteit en dat trok me zo naar beneden. Ik werd zo’n vieze, nooit lachende persoon die werkelijk over ALLES klaagde. Hoe meer ik me probeerde te focussen op niet-klagen, hoe meer situaties zich voordeden die het moeilijk maakten om niet te klagen. Ik kreeg het gevoel alsof er geen liefde meer in me zat. Maar avonden met zulke positieve mensen deden me inzien dat ik wél zo’n liefdevol en ambitieus persoon ben, ik was gewoon de focus kwijt.

In mijn leven heb ik heel wat negatieve mensen gekend, en om eerlijk te zijn moet ik zeggen dat ik er lang zelf ook een was. Enkele jaren terug heb ik besloten dat ik zo niet wil zijn. Toen heb ik een volledig jaar genomen om me op mezelf te focussen en een nieuwe ik te ontwikkelen. Die nieuwe ik was er een hele lange tijd, maakte heel wat vrienden en vond meer vreugde in het leven, maar het ziet er naar uit dat ik heel gemakkelijk te beïnvloeden ben, zeker door negatieve mensen.

Meestal probeer ik deze mensen te mijden in het leven. Ik wil een gelukkig en vrolijk persoon zijn, samen met andere positieve mensen. Maar er zijn situaties waar je deze negatieve mensen niet zomaar kan mijden, zoals bv. familie of collega’s. En dan wordt het gevaarlijk…

Ik heb geprobeerd positiviteit bij deze mensen rond te strooien als confetti, maar het leek gewoon niet te lukken. Dus besloot ik me terug op mezelf te focussen en een sterkere persoonlijkheid op te bouwen met voldoende energie om positief te blijven! Dus stopte ik met klagen en focus ik me terug op de positieve ik die liefdevol en gelukkig is!

En het loont! Ik werd deze week verrast door super toffe avonden, met onverwachte conversaties die me energie geven. Eindelijk voel ik me terug ontspannen.

Ik voel me terug ik.

Dus ik wens jullie allemaal de kracht van optimisme toe! Verlies de focus daarop niet, want liefde is het enige dat de wereld kan redden! – Oké, dat klinkt wel heel melig –

Liefs,
K.

jan_shearling-16

jan_shearling-8jan_shearling-9jan_shearling-14

Jacket: Zara // Scarf: Esprit // Hat: Unknown (similar) // Gloves: Goosecraft // Bag: Rebecca Minkoff (for Belgium: Sarenza) // Jeans: H&M (similar) // Sweater: Urban Classics (similar) // Shoes: Dr. Martens (for Belgium: Sarenza

4 thoughts on “Positive Vibes Only.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s