Rebecca Minkoff Stash.

No comments

RebeccaMinkoff-6.jpg

I decided to dedicate a post to my favourite bag designer, Rebecca Minkoff. As you might have seen by now, I’m a real bag lover! Ever since I was a teen, I knew all the it-bags by name, brand, sort of leather and so one. Yes I am a serious freak on that level. But today I want to talk about a designer who I really love, a woman who I can relate to and who sets an example. And of course, she makes the best bags!

A couple of years ago, I think it was early 2014, I saw this review on YouTube about a Rebecca Minkoff Mini MAC.  I’d never heard of this brand before, but it was love at first sight and I started to search the internet. When I first looked for a reseller that shipped to Belgium, I didn’t find one. But the following weeks I kept looking and like magic, Zalando had two bags on their webshop. Without hesitating I bought my first Mini Mac, a black one as you can see here.

I still remember the moment where I opened the package and was so happy with this perfectly made bag that I almost started to cry. The leather was so soft, it smelled sooooo good. The hardware was very robust and the design was to die for. I used this bag almost every day for the last 2 years. And it still lasts! Only the hardware has some discolouring, but the leather is still the softest and smell so good.

A couple of months after my first purchase, I got another model, the 5-zip Mini (this model isn’t available anymore, but is replaced with the 3-zip Mini). This one was in a lighter colour as you can see in this post. Here is the same good quality and the lighter colour hasn’t stained at all – eventhough I wear a LOT of black pants.

By now my collection exists of four bags, another Mini Mac in camel brown and a Moto Rocker in tangerine. This last model isn’t available anymore.

Whenever I want a new bag that I know I’ll wear a lot, I search the Rebecca Minkoff department on Sarenza or Zalando. The bags cost between € 150 and € 250, but they are easy to find in the sales, so that makes it the ideal moment to buy one. Plus, they last like forever and the model has been in style for so long, you can call it a classic.

Thanks Rebecca Minkoff for making such great bags!

Love,
K.


Vandaag een post over mijn favoriete handtassen-designer, Rebecca Minkoff. Zoals jullie ondertussen wel al zullen weten, ben ik serieus een handtassen-meisje! Al sinds ik een puber was kende ik steeds all it-bags bij naam, model, merk, soort leder enz. Jup, ik ben echt een klein beetje gestoord. Maar vandaag wil ik schrijven over een designer waar ik echt gek op ben, een vrouw waar ik naar opkijk en die een fantastisch voorbeeld is. En natuurlijk maakt ze ook fantastische handtassen.

Enkele jaren terug, ik denk begin 2014, zag ik op YouTube een review over een Rebecca Minkoff Mini MAC. Ik had hier nog nooit eerder van gehoord, maar ‘t was liefde op het eerste zicht! Ik weet nog dat ik begon te zoeken op internet, maar geen enkele verdeler vond die naar België verzond. Natuurlijk bleef ik de weken daarop zoeken en wonderbaarlijk verkocht Zalando twee types handtassen van Rebecca Minkoff op de website. Zonder aarzelen ging mijn zwarte Mini MAC in het winkelmandje.

Ik herinner me nog zo goed het moment dat ik mijn pakje opende. Ik was zoooo blij met deze tas! Het leder was zo zacht, rook zo lekker De ketting was van zulk stevig materiaal en het model was gewoon zo mooi! Ik heb deze tas de afgelopen twee jaar bijna dagelijks gebruikt en hij ziet er nog steeds zo goed uit! De ketting heeft een paar verkleuringen, alsook de ritsen, maar het leder is nog steeds super zacht en ruikt zelf nog altijd even goed!

Een paar maanden na deze aankoop kocht ik een ander model, de 5 ZIP MINI in beige (deze is niet meer verkrijgbaar en is vervangen door de 3-zip mini). Deze was dus veel lichter van kleur, zoals je hier kan zien. Ook bij deze tas was de kwaliteit super en de lichte kleur is helemaal niet verkleurd doorheen de jaren, ook al draag ik constant zwarte jeans.

Ondertussen bestaat mijn collectie uit vier handtassen, waaronder nog een Mini MAC in bruin en een Moto Rocker in fel oranje. Dit laatste model is jammer genoeg niet meer beschikbaar.

Telkens wanneer ik dus een nieuwe handtas wil, waarvan ik weet dat ik deze super vaak ga dragen, dan doorzoek ik de Rebecca Minkoff sectie op Sarenza of Zalando. Deze handtassen kosten tussen € 150 en € 250, maar ze zijn eenvoudig te vinden tijdens de solden, wat het een ideaal moment maakt om eentje aan te schaffen. En ze gaan een eeuwigheid mee! De Mini MAC is trouwens al zo lang in stijl, dat het een echte klassieker is geworden.

Bedankt Rebecca Minkoff om zulke fantastische handtassen te maken!

Liefs,
K.

RebeccaMinkoff-11.jpg

rebeccaminkoff-8rebeccaminkoff-10rebeccaminkoff-9rebeccaminkoff-13rebeccaminkoff-14rebeccaminkoff-1rebeccaminkoff-2rebeccaminkoff-7rebeccaminkoff-3

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s