Work Harder.

No comments

sm3ub_ijkqg-jordan-whitfield.jpg

Hi guys! It feels like it’s been ages since I posted something…. I know it’s been a while, but these last weeks I’ve just been so busy at my day job! A couple of months ago I started at my new job, as HR consultant, and I’ve been learning so much! It’s often very busy which results in very long days, but I feel like I’ve grown a big deal in my professional career.

So this is the main reason why I didn’t find the space to create beautiful posts for you guys. I just wanted to post something to let you all know that I haven’t forgotten my lovely webspace here, but I don’t want to post things I don’t feel great about.

But since I’m having the day off today, I’m going to spend it creating new posts and try to get back on schedule with two posts a week. So keep tuned, I still have loads of outfits coming!

Love,
K.


Hallo daar! Het voelt alsof het eeuwen geleden is dat ik nog eens iets gepost heb… en het is natuurlijk ook lang geleden, maar de laatste weken was het gewoon zo druk op het werk! Een paar maand terug begon ik op mijn nieuwe job, als HR consultant, en ik heb reeds zoveel geleerd! Het is vaak zo druk dat ik heel wat lange dagen maak, maar het voelt alsof ik professioneel al zoveel gegroeid ben.

Dit is de belangrijkste reden waarom ik geen ruimte heb gehad om leuke posts voor jullie te schrijven. Toch wou ik vandaag iets posten om te laten weten dat ik mijn plekje op het web niet vergeten ben, maar ook hier geen half werk wil leveren.

Omdat ik vandaag een dagje vrij heb, ga ik de tijd nemen om nieuwe posts te schrijven en terug op schema te raken met twee posts per week. Dus kom gerust opnieuw een kijkje nemen, want ik heb nog superveel inspiratie voor outfits in mijn hoofd!

Liefs,
K.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s