Guerlain Météorites Base

No comments

GuerlainInsta-1.jpg

Hi guys! Today I’m back with a make-up post. I’ve already told you guys about the Guerlain Météorites Perles base in an earlier post but today I wanted to share more about this beauty.

This is my second bottle of the Guerlain Météorites Perles base. My first one was when it still had the old packaging (with the black cap). I love that they renewed the bottle, because now it just looks so pristine. In some places you can still buy the old formula, but not that much has changed in this new one. Most of the ingredients remain in a slightly different dosage and there is a new one included, Diamond Powder. Since this is the second last ingredient on the list, don’t expect too much of it. I did ask a professional about the ingredients on this list and it is true that they are the more expensive ones and are quite good for your skin – it’s still a very chemical formula, but I’ve never had any reaction to it and I have a somewhat sensitive skin.

This product has quite a cult-status in beautyland. When you read the product description, you’d believe this is a holy grail that will make you look perfectly shiny in just a second. But is this product really worth the hype?

I do believe so! This is just such a luxurious product. Everytime I look at this packaging, at the perles, I get happy. Sometimes I’m just playing around with it to watch the perles move around. It’s like one of my old snowglobes I had as a kid. So really, 10/10 for packaging and luxe. And then, when you use it, it just gets better and better. The smell of this product is just something that makes me happy every day – the smell of violets.
But most importantly, it really does its job. The formula is not at all sticky and that’s something I find really important in a primer. Otherwise you feel it on your face all day long. It’s not that my face looks completely different or more awake when I put this on, but after applying all my make-up I definetely find that I look more radiant in a natural way. My make-up stays in place for about 10 hours every workday, so that’s very important to me.

Would I keep repurchasing this product? YES!
This is already my second bottle, but since it’s quite expensive ( € 60) I do like to switch between this one and a cheaper primer, like the one from M.A.C. Yet, this one just makes me feel so luxurious…

Love,
K.


Hallo daar! Vandaag ben ik terug met een make-up post. Ik heb jullie al eerder verteld over de Météorites Perles primer van Guerlain, maar vandaag wil ik jullie wat meer vertellen over dit pareltje.

Dit is mijn tweede flesje van de Météorites primer, mijn eerste aankoop was toen het nog de oude verpakking en formule was, met de zwarte dop. Maar deze nieuwe verpakking is gewoon zo mooi! Echt heerlijk strak en mooi gevormd. Heel mooi voor op je make-up tafel. Bij enkele verkooppunten kan je nog de oude versie krijgen, uiteindelijk is er niet zoveel vernieuwd behalve de verpakking en enkele wijzigingen in de samenstelling. Zo zijn enkele ingrediënten van plaats gewisseld en is er diamantpoeder toegevoegd (als voorlaatste element in de lijst, dus je moet er niet teveel van verwachten). Ik vroeg wel aan een professional raad over deze ingrediënten en die wist me te vertellen dat het over zeer goede ingrediënten gaat die meestal wel duurder zijn in aankoop. Ook niks dat slecht zou zijn voor jou huid, maar natuurlijk blijft het allemaal wel een chemische samenstelling.

Nu, dit product heeft echt een cultstatus in beautyland. Als je de omschrijving leest op de website, zou je echt denken dat dit wonderen kan verrichten. Maar is het het wel waard?

Ik vind van wel! Aangezien het mijn tweede fles is die ik nu aangeschaft heb, geloof ik wel in het product. Het is gewoon zo luxueus om op je tafel te hebben staan. Iedere dag pak ik dit flesje en denk ik van wauw, zo leuk! Dan speel ik wat met die parels en mijn dag begint goed. Ook de geur van dit product – heerlijke viootljes – geeft mijn humeur een boost in de ochtend.
Maar belangrijker, het is een product dat echt werkt. Niet dat ik plots een perfecte huid heb maar ik merk wel na het aanbrengen van al mijn make-up, dat het er stralender uitziet dan anders en ook gewoon beter op z’n plaats blijft zitten doorheen de dag. De samenstelling is ook helemaal niet plakkerig, wat ik echt heel belangrijk vind, anders voel je dit de hele dag door op je gezicht zitten.

Dus zou ik dit product nogmaals kopen? Ja!
Natuurlijk is het wel een duurder product ( € 60) dus wissel ik graag af met andere alternatieven, zoals de primer van M.A.C. Maar deze geeft me wel een echt luxegevoel…

guerlain-1

Météorites Perles base van Guerlain is verkrijgbaar bij o.a. Ici Paris XL

Liefs,
K.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s