For the love of white jeans.

3 comments

WhiteJeans-1-2.jpg

I’ve been loving my white skinny jeans.

When I bought them last year, I didn’t expect to be wearing these white jeans as much as I did. What was meant to be my favorite summer purchase turned out to be my all time staple.

There are just endless combinations for all seasons!

You may have seen in earlier posts that I’ve been wearing them during fall (and here) and past winter. Maybe I’ll throw in some other shots at the end of this post.

Now that spring is in the air, I’m looking forward to be wearing them in new combinations. With more colour and high contrast items! These are some of my favourites, but there will be more where this came from!


Mijn witte skinny jeans was echt mijn favoriet het afgelopen jaar!

Toen ik deze kocht, had ik nooit gedacht hem zo vaak te dragen als ik gedaan heb. Eigenlijk was het de bedoeling om een fijne zomeraankoop te hebben, maar ik moet toegeven dat dit een van mijn favoriete kledingstukken geworden is. Onmisbaar zelf.

Er zijn gewoon zoveel combinaties mogelijk voor elke seizoen!

Je hebt misschien in eerdere posts al gezien dat ik deze jeans aan had in een herfst outfit (en hier), maar ook afgelopen winter. Misschien toon ik nog enkele foto’s aan het eind van deze post. 

Maar nu de lente in de lucht hangt, kijk ik echt uit om mijn witte jeans op nieuwe manieren te gaan combineren. Met meer kleur en contrastrijke items! Dit zijn enkele van mijn favorieten, maar er is meer waar dit vandaan komt! 

1. Flower Power

One of my favourite ways to wear white jeans is in combination with black accessories. They add a bit of contrast, without being too much. To blend it all out, I love to combine with other neutrals, like grey. But because I’m in such a need for spring, I added a bit of colour with a flowerprint cardigan and mirror sunglasses.

Een van mijn favoriete manieren om een witte jeans te dragen, is in combinatie met zwarte accessoires. Ze brengen wat contrast in mijn outfit, zonder teveel te zijn. Om alles mooi in elkaar te laten overgaan, combineer ik graag met andere neutrale tinten, zoals grijs. Omdat ik zo’n nood heb aan de lente, heb ik wat kleur toegevoegd met een vestje in bloemenprint en mijn gespiegelde zonnebril. 

SpringOutfit1-1.jpg

SpringOutfit1-2.jpg

White skinny jeans: H&M (Similar: Topshop) // Flower cardigan: JBC (Similar printed top ZARA) // T-shirt: Hema (Similar: Kaffe) // Belt: H&M (Similar: Ralph Lauren or Frame) // Bag: Proenza Schouler // Shoes: Tamaris (or Evita) // Sunglasses: Rayban

2. True Romance

Colour and contrast! A couple of years ago I never would’ve dared to wear this combination. The red shoes are such a statement piece. But now I just love this outfit. It’s so romantic and elegant, and so easy to wear.

Perfect for a date night…

And I have to say, these shoes are one of the most comfortable I’ve ever worn. They’re from the new collection (S/S 17) from Scapa World, but I can’t find them online anywhere. I bought these shoes at Avance in Belgium (Sint-Niklaas, Waasland shopping).

Kleur en contrast! Enkele jaren terug had ik dit nooit durven dragen. De rode schoenen zijn zo’n opvallend item. Maar nu ben ik gewoon gek op deze outfit! Zo elegant en romantisch, en zo gemakkelijk om te dragen.

Perfect voor een romantisch avondje uit…

Ik moet trouwens zeggen, deze schoenen zijn echt super comfortabel! Ze zijn van de nieuwe collectie (S/S 17) van Scapa World, maar ik kan ze nergens online vinden. Ik kocht ze bij Avance in Sint-Niklaas (Waasland shopping). 

springoutfit2-1

springoutfit2-3

Jeans: Levi’s // Top: Kiomi (Similar: Vero Moda) // Shoes: Scapa (Similar: Aquazzura & Oxitaly) // Bag: Proenza Schouler

3. Coral Casual

Perfect for a stroll downtown with my favourite booties. This is one of the easiest outfits ever and the coral bag just ads the perfect amount of happiness to it. Btw, I’m really loving this new bag from Furla and I’ll tell you guys all about it in a post soon!

Perfect voor een dagje in de stad met mijn favoriete enkellaarsjes. Dit is echt een van de eenvoudigste outfits en de koraalkleurige tas brengt wat vrolijkheid in de keet! Trouwens, dit tasje van Furla is echt super en binnenkort vertel ik er jullie alles over! 

springoutfit3-2

springoutfit3-1

springoutfit3-5

Jeans: Levi’s // Sweater: Broadway (Similar: Repeat or go for Cashmere with J.Crew) // Jacket: Levi’s // Bag: Furla via Zalanda (a huge range of colours are available at Furla) // Booties: Jones (Similar: Isabel Marant) // Sunglasses:  Rayban

4. Forever Favourites

Converse is always a good idea. Especially for casual outfits and comfort. I paired my white jeans with black All Stars for more contrast and to keep the balance, I added my favourite faux-leather jacket from Zara. A denimn button down always adds some roughness in an outfit.

Converse is altijd een goed idee. Zeker voor casual outfits en comfort. Ik combineerde mijn witte jeans hier met zwarte All Stars voor meer contrast en om de balans te behouden, gooide ik er mijn neplederen jasje van Zara bij. Een jeanshemdje brengt ook altijd dat extra beetje stoerheid in een outfit. 

springoutfit4-2springoutfit4-3

Jeans: Levi’s // Blouse: H&M (buy the original style at Levi’s) // Jacket: Zara // Bag: Proenza Schouler // Shoes: Converse // Sunglasses: Rayban

5. Workweek

Yes, even for work I constantly wear these jeans! They give such a fresh and clean look, perfect to bring some positive vibes into the office. With a striped button down and classic white sneakers you can never go wrong. Again, to add a little spring vibes and more happiness, I wear a lime green blazer. Really, I’ve had this blazer for a couple of years now and I’m still loving it soooooo much! Not the easiest colour to make combinations, but I get happy every time I take this one out. Do you guys have a favourite piece that is hard to wear, but makes you o-so-happy?

Ja, ook voor het werk draag ik deze jeans! Ze geven zo’n frisse, nette look, perfect om wat positiviteit in het kantoor te brengen. Met een gestreept hemdje en klassieke witte sneakers kan je echt nooit fout gaan. Maar ook hier breng ik een beetje extra lentekriebels in mijn outfit met een limoengroene blazer. Serieus, ik heb deze blazer al enkele jaren en ik word nog steeds zoooooo happy van dit item! Niet de meest eenvoudige kleur om te combineren, maar iedere keer ik dit uit de kast haal, word ik gewoon zo vrolijk. Hebben jullie ook zo’n item dat moeilijk te combineren is, maar je o-zo gelukkig maakt? 

SpringOutfit5-3.jpg

springoutfit5-2SpringOutfit5-1.jpg

Jeans: Levi’s // Blouse: Cult Couple (Similar: Whyred) // Blazer: Esprit (Similar: Fracomina) // Shoes: Adidas // Sunglasses: Rayban

So what do you guys think about wearing white jeans?
Zo, wat denken jullie van witte jeans? 

Love,
Liefs,
K.

Advertisements

3 comments on “For the love of white jeans.”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s