Leopard.

2 reacties

Hi guys!

I’ve been dying to make some new outfits featuring the items I recently bought (see my first shoplog), but the weather still isn’t at its best. It’s been very rainy the last couple of days and that makes it really hard to get some great shots.

Yet, today I wanted to show you guys my new red pumps from Scapa. And let me say I really really REALLY love them! I’ve always been afraid to wear such an eye-catching colour as red, but now I’m completely in love. The red really stands out in this outfit, balancing the leopard coat – also such a statement piece. To keep the balance between these two, I’ve chosen for a completely black outfit underneath.

I layered my COS sheer top with a simple black chino from MEXX and added some subtle accessories – all black and gold – like a belt from H&M, my Proenza Schouler bag and a bracelet from Swarovski.

A perfect outfit to wear all year round on colder days. Definitely one of my favourites!

What do you guys think?

Love,
K.


Hey allemaal!

De laatste tijd hunker ik er zo naar om lente outfits vast te leggen, maar het weer blijft een beetje tegenwerken. De items die ik jullie liet zien in mijn recente shoplog blijven voorlopig in de kast, gewoon omdat het nog te koud is. De afgelopen dagen heeft het bijna non-stop geregend hier in België en dat maakt het moeilijk om goede momenten te vinden om te fotograferen.

Maar vandaag wou ik jullie toch mijn nieuwe rode pumps van Scapa tonen! En echt, deze zitten zo goed! Ik was vroeger altijd wat bang om zulke opvallende kleuren te dragen – zoals rood – maar bij deze ben ik halsoverkop verliefd geworden. Het rood springt er echt uit in deze outfit, wat de luipaardjas perfect in balans brengt, aangezien het ook zo’n opvallend stuk is. Om de balans tussen deze twee te houden, combineerde ik alles met een compleet zwarte outfit. 

Ik droeg mijn COS truitje met een zwarte chino van MEXX en heb dan enkele subtiele accessoires toegevoegd, zoals een zwart met gouden riem van H&M, mijn Proenza Schouler handtas en een armband van Swarovski. 

Voor mij de perfecte outfit om het hele jaar door te dragen op koudere dagen. Zeker één van mijn favorieten!!

Wat denken jullie van de rode pumps?

Liefs,
K.

panterprint-2

panterprint-1panterprint-5panterprint-4

Leopard coat: Zara // Top: COS // Chino: Mexx (similar)  // Shoes: Scapa (Available at Avance Shoes – similar) // Bag: Proenza Schouler // Bag: H&M (similar) // Bracelet: Swarovski (similar

Advertenties

2 comments on “Leopard.”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s