Garden Green.

No comments

LenteGroen-1

Hi guys!

Spring is FINALLY here! Past weekend there was so much sunshine and the temperature was rising pretty well, which made me so happy. It feels like I’m waking up from a long sleep during wintertime. I’m so much more productive and happy when the sun is shining. I just can’t wait to get out of bed, face the day and do all these great things.

Like past Sunday… We all worked together in the garden, preparing everything for spring and summer. Cleaning the terrace, washing the garden furniture and putting the plants out again. So much fun. Especially when everything is done and you get to see that pretty garden ready for relaxing.

So Sunday evening, after all the hard work, we sat down to enjoy and I found this to be the perfect opportunity to shoot some outfit pictures.

Most of the time I’m so in love with black and neutrals in my outfit, but when the first spring vibes arrive, I’m in desperate need of colour – which I’ve mentioned like a hundred times before now. So I took out my favourite green knit for spring and put it on in combination with some SUPER comfortable slip-ons from KEDS.

I just love shoes you can easily put on and take off, especially on days where you spent a lot of time in the garden. These KEDS Double Decker slip-ons I bought last year and I wore them a lot past summer. They still look like new, because they are so easy to clean. That’s why I wanted to feature them in this outfit. Especially in combination with a denim they look amazing! What do you guys think about easy slip-ons?

Love,
K.


Hallo daar!

EINDELIJK is de lente in het land! Afgelopen weekend was gevuld met zonneschijn en de temperaturen begonnen al mooi op te lopen, wat maakt dat ik echt heel vrolijk word! Het voelt echt alsof ik wakker word na een lange winterslaap – wat misschien ook wel een beetje waar is. Als de zon schijnt ben ik zo’n pak productiever en vrolijker. Dan kan ik niet wachten om uit bed te springen en aan de dag te beginnen.

Zoals afgelopen zondag… We werkten met z’n allen samen in de tuin om alles klaar te krijgen voor de lente en de zomer. Het terras kuisen, the tuinmeubels afspoelen en de plantjes terug buiten zetten. Leuk! Zeker wanneer alles gedaan is en je lekker kan genieten van een mooie tuin. 

Dus zaten we nadien nog even neer en vond ik het ideale moment om nog een outfit te fotograferen.

Ik ben echt gek op zwart in mijn kleerkast en neutrale kleuren, maar zoals jullie ondertussen wel al weten, heb ik zoveel nood aan kleur wanneer het eerste lentezonnetje doorbreekt. Dus tijd voor mijn favoriete groene trui in combinatie met mijn super comfortabele KEDS slip-ons. 

Zo leuk om schoenen te kunnen dragen die je makkelijk aan en uit kan doen, zeker wanneer je veel het huis in en uit loopt. Deze kocht ik vorig jaar en droeg ik zo vaak! Ze zien er nog als nieuw uit, omdat ze zo eenvoudig schoon te maken zijn – dubbel plezier. Daarom wou ik ze ook even tonen in deze outfit. Mijn favoriete combinatie met een eenvoudige jeans! Wat denken jullie van slip-ons?

Liefs,
K.

LenteGroen-3LenteGroen-2LenteGroen-4LenteGroen-5

Sweater: Esprit (similar) // Denim: G-Star // Shoes: KEDS // Bag: Proenza Schouler // Sunglasses: Ray-Ban

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s