Walk in the park.

Park-3

I just love it when you no longer have to wear socks!

Time to bring out all of my favourite shoes. Ballerina flats, loafers, sandals, pumps, …everything you can wear bare feet. Like these new ballerina flats from Zign that I showed you guys in my first shoplog. This was actually the first time I got to wear them outside without freezing my toes off.

As you may know, I love wearing monochrome outfits. I’ve always felt most comfortable in all black. Most of the days you find me in a leather jacket and a grey or black denim. That’s just my style.

On my blog I want to show more daring outfits – that I’ll still wear to go out – but my go-to outfits are mostly a bit more simple. Or better, more of the Parisian style. Not to much effort, elegant and timeless. That’s what I went for today.

To add just a bit of colour, I added my reflecting Ray-Ban aviators and a pink lipstick.

An outfit easy to throw on and most appropriate for work! Love it.

Love,
K.


Zo leuk om geen sokken meer te hoeven dragen!

Tijd voor al mijn favoriete schoenen! Ballerina’s, loafers, sandalen, pumps, … alles waar je sokloos mee door het leven kan. Zoals deze nieuwe ballerina’s van Zign die je misschien al gezien hebt in mijn eerste shoplog. Eindelijk tijd om ze voor de eerste maal buiten te dragen zonder dat mijn tenen eraf vriezen.

Zoals jullie misschien al weten, ik draag enorm graag monochrome outfits. Bij voorkeur all black. Ik heb me er altijd het meest comfortabel in gevoeld en je kan me praktisch uittekenen in mijn lederen jasje en jeans. Da’s eigenlijk compleet mijn stijl. 

Op mijn blog probeer ik iets creatievere outfits te tonen, met meer kleur – ook allemaal outfits die ik in het dagelijks leven ook gewoon draag. Maar mijn go-to outfits zijn meestal een pak eenvoudiger. Of beter, meer Parisienne. Niet teveel moeite, elegant en tijdloos. En dat is waar ik vandaag voor ging.

Om toch een beetje kleur toe te voegen, koos ik mijn reflecting Ray-Bans en een roze lipstick. 

Een outfit die je snel bij elkaar raapt en heel geschikt voor het werk! Love it.

Liefs,
K.

Park-2Park-4Park-1Park-5Park-6Park-7

Leather jacket: Zara // Blouse: H&M // Denim: G-Star (similar) // Bag: Rebecca Minkoff // Shoes: Zign // Sunglasses: Ray-Ban

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s