Fringes.

Juni_Instagram-2

Hi guys, this used to be an article about how to find your personal style, but today I noticed that the WordPress-app  deleted all my words and put this article back in concepts… But that doesn’t mean that this has to keep an empty post!

Au contraire, I still have a lot to tell you guys and however, I don’t feel like retyping the whole post about personal style again, I want to tell you guys some things about my personal development in style. And I promise I’ll do a full ‘Personal-Style-Series’ later on.

My own fashion style has developed so much, but I still remember that as a teen I focused mainly on what others were wearing and I wanted to fit in… Especially since in Belgium I feel people aren’t so creative in their style and don’t dare to experiment a lot. But as I’ve grown older I found how important it is to find your own style and be you.

Feeling good in what you wear and expressing the way you feel/think/want to be is the most important message of clothing. Use it to show the world who you are, what you stand for and what your goals are in life. And some people may call it shallow and stupid, but being creative in such an easy way can be pretty amazing.

So love yourself and show it to the world!

Love,
K.

Juni_Instagram-1Juni_Instagram-3Juni_Instagram-4Juni_Instagram-5

T-Shirt: Levi’s
Skirt: Zara
Sandals: Raramuri
Bag: Proenza Schouler
Sunglasses: Ray-Ban

 

Advertenties

3 Comments Voeg uw reactie toe

 1. Tamara TS schreef:

  Wat een toffe rok!!! Ik ben je meteen komen volgen via wordpress, want het is altijd mooi om te zien dat iemand een eigen stijl heeft. Dat is niet alleen in België hoor, dat mensen heel voorzichtig zijn met hun kledingstijl, bij ons in NL zie je ook niet zoveel speciaals. X

  Liked by 1 persoon

  1. Runwwolves schreef:

   Dankjewel!! En ook bedankt om me te volgen, altijd leuk om connecties te leggen via het bloggen. Ik had altijd het idee dat Nederlanders zoveel meer experimenteerden, maar misschien is het omdat jullie ook met zoveel meer zijn. xo

   Liked by 1 persoon

   1. Tamara TS schreef:

    Haha, dat zou kunnen. In de grote steden experimenteren mensen idd meer, maar ik woon gewoon in een dorp in Limburg, 10 minuutjes vanaf België. Hier zijn de mensen niet zo fashion forward. 😉

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s